Forums

Forums

Hostaforum Lage Landen

Mijn favoriete forum.  Werd opgericht in 2011 als opvolger voor het immens populaire Hosta Valley Forum van  Jeroen Linneman.  Het grote verschil tussen het nieuwe en het oude forum is dat, waar Jeroen als eigenaar alleen instond voor beheer en moderatie, het nieuwe forum beheerd en gemodereerd wordt door een groep van fanatieke hostaliefhebbers.
Dit forum wordt gehost vanaf het hostamill.be domein (ik stel de ruimte op de server ter beschikking).

Lid worden is eigenlijk een must voor elke hostaliefhebber.  Je kan er niet alleen terecht met al je vragen en problemen, maar je kan er ook foto's van je planten, tuin, enz. delen met andere liefhebbers én, misschien wel de belangrijkste reden, je komt er in contact met andere liefhebbers.  Zelf heb ik al een aantal goede vrienden overgehouden aan het Hosta-forum.

Hosta Seedgrowers Forum

Als je wil hybridiseren of gewoon hosta's zaaien, dan is dit jouw forum.  Enkel in het Engels.

Hallson Gardens Hosta Forum

Volgens mij het beste Engelstalige forum dat er is.  Je vindt er een schat aan informatie en tips, je leert er liefhebbers kennen van over de gehele wereld.  

Buitengewoon nuttig vind ik het afzonderlijke HVX-forum: iedere liefhebber zou dit forum regelmatig moeten bezoeken.

Gardenweb Hosta Forum

Misschien wel het grootste hostaforum.  Erg boeiend, maar, als gevolg van de omvang, verdwijnen "oudere" berichten vrij snel.  De oudste berichten zijn maximaal een half jaar oud.  Jammer, want zo gaat een schat aan verzamelde info verloren.